Ik ben mantelzorger en heb een vraag

Als je voor iemand anders zorgt, dan vraagt dat veel van jou. Mantelzorger kan best zwaar zijn. Misschien voel je je eenzaam of overbelast. Of je hebt ergens hulp bij nodig. Bijvoorbeeld als je je huishouden niet meer kunt regelen. Het kan ook lastig zijn om mantelzorg te combineren met de zorg voor jezelf en je gezin. Of er is iets anders waar je over wilt praten.

Bij wie kun je terecht?

Mantelzorg Nijmegen is het eerste aanspreekpunt voor mantelzorgers: mensen die (langdurig) zorgen voor een ander. Je kunt er terecht voor tips, advies, antwoord op praktische vragen, steun en een luisterend oor. Ook kunnen ze je in contact brengen met andere mantelzorgers. 
Mantelzorg Nijmegen

Heb je vragen over mantelzorg, en ook vragen of problemen op andere onderwerpen? Dan kun je ook bij deze organisaties terecht: 

Maak je je zorgen over degene voor wie je zorgt?

Kijk dan op de pagina Ik maak me zorgen over iemand anders om te zien wie je verder kan helpen.

"Ik heb het zo druk met school en de zorg voor mijn moeder..."

"Ik ben Puck van Buurtteams Jeugd en Gezin. Samen zoeken we een oplossing."

Ook op deze websites kun je informatie vinden:

Zoek je sociale activiteiten, organisaties of diensten in Nijmegen? Bekijk het uitgebreide overzicht met aanbieders van vrije tijd, wonen en zorg op Wegwijzer024.
Wegwijzer024

Ben je volwassen en heb je een luisterend oor nodig? Of heb je behoefte aan een vertrouwelijk gesprek? Dag en nacht kun je anoniem terecht bij de Luisterlijn: bellen, chatten of mailen.
De Luisterlijn

Ben je mantelzorger en kun jij daarom hulp bij je eigen huishouden gebruiken? 
Hulp bij het huishouden mantelzorgers – gemeente Nijmegen

"Ik heb het zo druk met school en de zorg voor mijn moeder..."

"Ik ben Puck van Buurtteams Jeugd en Gezin. Samen zoeken we een oplossing."